Oldal kiválasztása

Vorwerk Kobold

Porszívók egy másik kategóriából

kulisszatitkok a projektről

Érdekes volt ismét látni, ahogy összeérnek az élet szálai… Amikor megbízást kaptam a Vorwerk Magyarországtól, hogy készítsem el a weboldalukat, rájöttem, hogy hiszen anyukámnál épp egy ilyen készülék lapul a sarokban, és tűnteti el a macskák szőrét nap, mint nap. 

Be kell valljam, korábban úgy voltam vele, hogy „már megint eladtak anyunak valamit”, amikor mesélte, hogy mi az új szerzeménye. De aztán láttam, hogy mire képes a szerkezet, és el kellett ismerjem, hogy egy olyan lakásba, ahol egyszerre van padlószőnyeg és macskák, bizony jó hasznát lehet venni. Persze, bármilyen más porszívónak is, de anyukám már nincs épp a topon egészségileg, és nagy könnyebbség neki, hogy nem kell folyton hajolgatni és erőből porszívózni. 

Így alakult, hogy beleástam magam a Vorwerk világába…

Átadni a dizájnnal mindazt, amit a Vorwerk képvisel

Lévén egy olyan cégről van szó, aminek küldetése az otthonok tisztán tartása, egyértelműen adódik, hogy a weboldal szintén letisztult külsőt kell mutasson. 

Ezen kívül adott volt a német anyacég által az arculat színe és elemei, ezeket tulajdonképp sok fehérrel és nagy terekkel ötvözve el is értük a kívánt hatást. 

A nehezítés a rengeteg féle termék volt, ezek logikus egysége és bemutatása nem könnyű, de egy egységes struktúrát követve áttekinthetővé vált az oldal. 

A végeredmény magáért beszél

Mondhatni kortalan dizájn született, olyan modern kinézet, amely éveken át trendinek számít a web világában. A munkatársak gond nélkül szerkesztik a tartalmakat, amikor szükségessé válik, és az anyacég is elégedett a magyarországi képviselettel.

Ha szeretnéd élőben is megnézni, kattints ide.