Oldal kiválasztása

Radina 

Anyából vált gyermekágyas dúlává

kulisszatitkok a projektről

Viki esete mélyen a szívemhez szólt. Először nem értettem, hogy mitől különleges az, amit csinál. Azonban, ahogy lassan bepillantást engedett abba a gondoskodásba, amivel a frissen szült édesanyákat – és családokat támogatta, új értelmet nyert számomra a dúla fogalma. 

Először az fogott meg, hogy számára a saját gyermekeinek születése volt életének az a fordulópontja, ami erre az útra terelte őt. Ezt abszolút csodáltam, mert a saját tapasztalatom némiképp másképp nézett ki, nekem nagyon sokáig tartott „feladnom” a régi életem, és átadni magam az újnak.  

Ezután megismerkedtem azokkal a különleges módszerekkel, amiket ő Marokkóból hozott el ide kis hazánkba. Megtudtam, hogy ott milyen hagyományok és törődés övezik az új anyát, és megértettem, hogy ez igenis minden frissen szült nőnek olyan segítség lenne, ami által könnyebben válhatna anyává és épülhetne fel, mint nő. 

Átadni a dizájnnal mindazt, amit a Radina képvisel

Miután beleláttam Viki munkájába és szándékaiba, igazán nem esett nehezemre belehelyezkednem a témába.

Meg kellett mutatnom azt, hogy annak ellenére, hogy ez egy új anya életének egyik legérzékenyebb szakasza, Vikit mégis nyugodtan bármelyik új család a bizalmába fogadhatja.

Emellett a nőiség és az anyává válás harmóniáját és lágyságát hangsúlyozva kellett kiemelnem a magas szintű szakmai hozzáértést, amit Viki képvisel.

A végeredmény magáért beszél

Viki volt olyan kedves, és megosztotta velem érzéseit a közös munkánkkal kapcsolatban. Jobban úgysem tudnám elmondani, inkább idézem sorait. (a teljes ajánlást a kezdőoldalon olvashatod)

„… Orsi azonnal átlátta, mire van szükségem, és dinamikus kivitelezéssel egy gyönyörű, letisztult, mégis egyedi, ízléses és kreatív oldalt készített nekem.  

A közös honlapkészítés eredménye teljes megelégedéssel tölt el. Végre úgy néz ki az oldalam, mint amilyennek elképzeltem. Orsi ötvözi az ízlést, a kreativitást és a szakmaiságot. Szívből ajánlom mindenkinek!

Ha szeretnéd élőben megnézni, kattints ide.