Oldal kiválasztása

Mentor Biztosítási Alkusz

Biztosítási alkusz – egy meglehetősen száraz téma

kulisszatitkok a projektről

Ez a weboldal tipikusan azon megbízásaim közé tartozott, amik elég nagy kihívást jelentenek. Bevallom, a biztosítások témája igen távol áll tőlem, bár azt már látom, hogy mennyire nagy segítség az embereknek, amit Gáborék végeznek. Megkeresik az ügyfeleik számára a lehető legjobb lehetőségeket, és olyan kis buktatóktól kímélik meg őket, amikről csak a benfentesek tudnak igazán. 

Átadni a dizájnnal mindazt, amit a Mentor Biztosítási Alkusz képvisel

Na ez nem volt könnyű. Hiszen a téma olyan, amitől sok ember „fázik”, hiszen első körben a telefonálgató – házaló ügynökök jutnak eszünkbe. Pedig nem erről van szó, de a fejekben ez van, nincs mit tenni. Ezért egy bizalmat keltő, világos, és átlátható oldalra volt szükség.

Mindezt úgy, hogy egyetlen darab képi anyag sem állt rendelkezésemre. Hiszen mégis mit lehetne megmutatni a munkájukból? A biztosítási szerződéseket?!

A végeredmény magáért beszél

Ezért próbáltam inkább azt megmutatni a képeken, amit a biztosítások által elérhetnek az emberek. Például gondtalan időskor, vagy utazás. Ezt egyszerű formavilággal, sok fehér térrel ötvözve, egy áttekinthető oldal született.

Külön köszönet Gábornak a visszajelzésért, megtisztelő számomra, ha egy gyakrolott üzletember így vélekedik a munkámról.

„Orsitól azt kaptuk, amit ígért: felkészült, gyors, pontos munkát, korrekt áron.

Elképzeléseinket, javaslatainkat figyelembe vette, nem akarta saját elképzeléseit ránk erőltetni, de a saját tapasztalata és kreatív ötletei által egy színvonalas honlap született.
A kommunikáció rugalmas volt, az ígért határidőket mindig betartotta. A közös munka gördülékenyen működött.
Bátran merem ajánlani!

Balasits Gábor

Ügyvezető – Mentorbróker Kft.

Ha szeretnéd élőben megnézni, kattints ide.