Oldal kiválasztása

Gondevők

Különleges plüssök, a kicsik problémamegoldói

kulisszatitkok a projektről

Egy általános játékáruházat nem vállaltam volna el. Abból már sok van, és amellett, hogy mennyire nagy munka a készítés és az üzemeltetés is, nagyon nehéz kitűnni a nagyok mellett. 

A Gondevők azonban nagyon kedvesek lettek számomra, ahogy megértettem, milyen feladatot is látnak el igazából. 

Ezek a kedves kis figurák nagy terhet vesznek le az egészen kicsi és a nagyobbacska gyerekek válláról. Ha még nem tudják, vagy nem akarják elmondani, hogy mi bántja őket, mitől félnek, akkor lerajzolhatják ezt egy papírra – ahogyan csak tudják, és betehetik a gondevő szájába. Ő pedig jól megeszi a gondokat, amik így eltűnnek a kis lurkók életéből. Így segítik ezek a helyes kis plüssök a gyermekek mindennapjait. 

Barátságos, mégis áttekinthető és egyszerűen használható végeredményre volt szükség

“Gyerekes” téma, így értelemszerűen kedves, barátságos, színes dizájnra volt szükség. Ezt egy webshophoz kellett tervezni, ahol a vásárlási funkciók ennek nem eshetnek áldozatul, egyértelműen láthatónak kell lenni minden fontos elemnek, hiába erőteljes színű az összes termék és a stílus is.

A Brand adott volt, hiszen az anyacég németországban van. Így voltak szabályok, amiket betartva alkothattunk. 

A végeredmény magáért beszél

Szerény véleményem szerint az “írtó cuki” kategóriába tartozik az áruház, egyszerűen szeretek ránézni. embarassed Vidám, kedves kis oldal született!

Ha szeretnéd élőben is megnézni, kattints ide.