Oldal kiválasztása

Dream Wedding in Hungary

Esküvőszervezés, ahogy egy profi csinálja

kulisszatitkok a projektről

A Dream Wedding in Hungary a maga nemében különleges projekt volt. Egyediségével megragadott, és éreztem, hogy ebből valami gyönyörű fog születni. 

Andi, a megálmodója, főként olyan pároknak szervezte tökéletesre az esküvőjét, akik nem Magyarországon élnek, vagy nem mind a ketten magyarok. 

Nyilván nem könnyű megszervezni egy esküvőt, még a saját lakóhelyeden sem, de egy idegen országban, főleg, ha még a nyelvet sem beszéled, kifejezetten nehéz. 

Nem beszélve arról, hogy Andi olyan esküvőket alkotott (és igen, alkotásról kell beszélnem), amik abszolút tükrözik a pár egyéniségét és személyiségét. A képek pedig hűen tükrözik ezt, ahogy minden a helyére kerül, és egy egésszé áll össze. Tökéletes az összhatás.  

Átadni a dizájnnal mindazt, amit a Dream Wedding képvisel

Nem mondom, hogy könnyű volt, hiszen láttatni kellett a kifinomult stílust, az eleganciát, a profizmust, amit nem volt közhelyes alkalmazni Andi munkájára, hiszen ő tényleg profi a szakmájában! Emellett át kellett adni, hogy kiknek is szól ez az egész. 

Ellenben panaszra sincs okom. Egyrészt azért, mert a képi anyagok profi fotós munkái, így minőségi probléma fel sem merülhetett. Másrészt azért, mert a grafikus hölgy, akivel együtt dolgoztunk az oldalon, korábban menyasszonyként ismerte meg Andit, így teljesen át tudta érezni, hogy mit is szeretne ő végeredményként látni.

Mert ismerte és látta benne az embert és a nőt is.

A végeredmény magáért beszél

A csoda, amit éreztem, hogy vár rám az együttműködésünk végén, varázslatos volt. Egyszerűen imádtam minden percét. 

Nem kevésszer terveztük újra a grafikussal együtt, mert olyan szintű megjelenést akartunk, amilyenek Andi munkái. És ez bizony nem volt könnyű. 

Csupán egy egyetlen oldalból álló weboldalról van szó, mégis állítom, hogy többet dolgoztunk rajta, mint egy sok oldalason általában. De megérte. Csoda született. 

Ha szeretnéd élőben megnézni, kattints ide.